Michael Ullskog (t.v.) hälsar Ingemar Händestam välkommen till Compotech med en Corona-anpassad armbågshälsning.

Compotech välkomnar Ingemar Händestam som ny VD!

Efter tre år som VD på Compotech har Michael Ullskog bestämt sig för att lämna över till Ingemar Händestam som rekryterats från samma position hos Sick AB. 

Michael Ullskog går vidare inom Addtech-koncernen och tillträder tjänsten som Affärsenhetschef för Addtech Components Sverige med omedelbar verkan. 

Michael berättar:

– I jakten på att hitta en lämplig ersättare så är jag riktigt glad att kunna välkomna Ingemar Händestam. Från styrelsen ser vi spännande utvecklingsmöjligheter framöver.  Tack vare Ingemars ledarskap tror vi oss kunna skapa ännu större värde och nytta för våra kunder och samarbetspartners. Samtidigt som vi fortsätter att utveckla våra medarbetare och företaget. 

Med Ingemar Händestam får Compotech en VD med gedigen industriell bakgrund. Ingemar har framgångsrikt lett Sick AB under de senaste tolv åren och har dessförinnan haft ledande positioner inom Mycronic och ABB. 

Vi frågade vad som lockar med Compotech och Ingemar berättar:

– Jag ser fram emot att fortsätta att utveckla Compotech mot nya mål med fokus på att stärka tillväxten. Företagets kontinuerliga satsningar på verksamhet och medarbetare gör att företaget står starkt rustat inför den resan. De veckor som jag nu varit på plats bekräftar min bild av att vi har en väldigt bra grund i form av kunniga och engagerade medarbetare med hög kompetens och lång erfarenhet. 

Fyra satsningsområden; Motorer & Styrningar, Komponenter & Akustik, Magnetism och Smart belysning.

romdagen presenterade företaget dessutom sin nya försäljningsorganisation och Ingemar kommenterar:
– Den nya organisationen tydliggör våra satsningsområden och ger klara ansvar och befogenheter till delar av organisationen. Samtidigt kommer vi, precis som tidigare, att ha ett tätt samarbete mellan avdelningarna för att säkra att vi på bästa möjliga sätt visar våra styrkor och kunnande för våra kunder. 

Ingemar Händestam är redan ombord på Compotech sen den 1 april 2020 och tillträdde formellt som VD den 28 april. 

För mer information, för kontakta Ingemar & Michael direkt.
Ingemar Händestam, 070-253 10 31
Michael Ullskog, 070-603 75 7

Pressrelease finns i vårt nyhetsrum på mynewsdeskAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *