Efterlysning – Teknisk projektsäljare till Hytronik Nordic!

Vår efterlysning gäller dig som befinner dig i belysnings- eller installationsbranschen och som troligtvis inte alls har en tanke på att byta karriär. Men nu kan det vara dags att tänka om. Om vi är rätt för varandra så kan du bli teknisk säljare inom vårt affärsområde Smart belysning! Kundkretsen återfinns främst hos armaturtillverkare, installatörer och grossister i hela Norden.

Brinner du för försäljning, teknik och utmaningar samt vill arbeta med tekniskt avancerade produkter? Vill du arbeta mot belysningsföretag, grossister och tillverkare, ha frihet under ansvar och drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer?

Som teknisk säljare hos Hytronik Nordic kommer du jobba med företagets befintliga kunder som idag har ett stort behov av lösningarna inom området belysningsstyrning. Du utgår från kontoret i Stockholm och kommer att arbeta med kunder i hela Norden. Tjänsten innebär också ett nära samarbete ihop med vårt säljteam inom belysningsstyrning med att utveckla kundspecifika tekniska lösningar och långsiktiga affärer.

För att trivas och nå framgång i denna tjänst är du en driven person som är genuint hungrig att jobba med försäljning och teknik för både befintliga och nya kunder! Dina säljegenskaper är mycket goda, vilket innebär att du har förmågan att vilja förstå, ställa rätt frågor, har ett eget driv och vill jobba långsiktigt med dina kunder.

Det faller sig naturligt för dig att diskutera behov av lösningar på ett sätt som inger förtroende. Du har ett genuint teknikintresse och stimuleras av att befinna dig i teknikens framkant. Ett stort intresse för att lära dig ny teknik och nya applikationer är en förutsättning.

Då vi finns i Stockholm men har kunder i hela Norden kommer tjänsten innebära en del resor med övernattning. Vi tror att du som söker passar enligt profilen:

• Har relevant teknisk utbildning på gymnasie- eller högskolenivå
• Erfarenhet av Belysningsbranschen/Belysningsinstallation med avseende på inomhusbelysningsstyrning
• Förmåga att arbeta med nykundsbearbetning inom området belysning samt även vidareutveckla redan befintliga kundrelationer.
• Förmåga att utveckla tekniskt specifika lösningar inom området belysningsstyrning i samarbete kund
• Har intresse och förmåga att delta inom eller att leda en projektgrupp i större projekt eller arbeta självständigt i mindre projekt.
• Är nyfiken och lyhörd för kundens behov.
• Har lätt för att samarbeta på ett prestigelöst sätt, är engagerad, har lätt att kommunicera och är utåtriktad.
• Du kommer att hamna i ett utvecklande och roligt team i ett framåtlutat företag.
• Produktutbildning får du lokalt samt på plats hos vår marknadsledande tillverkare i Kina.

Kontakta mig direkt om du vill veta mer om tjänsten.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *