Teknikskt produktansvarig för Hytronik Nordic

Efterlysning – tekniskt ansvarig till Hytronik Nordic!

Vår efterlysning gäller dig som befinner dig i belysnings- eller installationsbranschen och som troligtvis inte alls har en tanke på att byta karriär. Men nu kan det vara dags att tänka om. Om vi är rätt för varandra så kan du bli tekniskt produktansvarig för vårt affärsområde belysningsstyrning!

Brinner du för utmaningar och vill arbeta med tekniskt avancerade produkter? Vill du arbeta mot belysningsföretag och tillverkare, ha frihet under ansvar och drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer?

Vi gillar expansiva förändringar och har ingått ett strategiskt samarbete med den kinesiska leverantören Hytronik med målsättningen att starkt utveckla det snabbväxande affärsområdet belysningsstyrning.

Om du tycker att det låter spännande att komma till oss på Compotech, så ska du känna till att vi under de senaste åren öppnat försäljningskontor i Haag, etablerat inköps- och kvalitetsorganisation på plats i Stockholm, Shenzhen och Shanghai, vi har anställt ny vd, inrättat nya tjänster inom försäljning och även införlivat företagen Vactek, R&K Tech och Emcomp Scandinavia – samtliga är förändringar som visat sig vara väldigt framgångsrika!

Den senaste satsningen gör att vi utökar vårt affärsområde belysningsstyrning med en helt ny tjänst, så vill du bli en av oss?

Under den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri som hjälper oss att hitta varandra, läs mer om tjänsten direkt på deras web, här finns en länk!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *