utfallande-matteknik-400

Mätinstrument & analys

Instrument för toleransmätning eller analys ställer ofta stora krav på prestanda och precision, vilket är helt i vår smak! Nedan har vi samlat några av våra produkter som vi anser är särkilt väl lämpade för mätinstrument och analys. Vi har säkert missat någonting, eller så vet du någonting som vi inte har tänkt på. Se därför detta som inspiration, snarare än ett facit på vilka produkter vi har för din tillämpning.

Galil DMC-30017

Galil DMC

DMC-serien är avancerade controllers för 1-8 servo- eller stegmotoraxlar som även kan kombineras med inbyggda drivsteg. Med ledande servoprestanda, kraftfulla mjukvaruverktyg och låg inlärningströskel är detta ett utmärkt val för centraliserade servossytem med höga krav på prestanda, avancerade funktioner och användarvänlighet.

Elmo Gold Maestro

Elmo Gold

Förmodligen världens mest kompakta servodrivsteg för nästan alla typer av servo- och stegmotorer på marknaden, från någon watt upp till 65 kW. Utmärkt för decentraliserade fleraxliga system eller för enaxliga system, där låg vikt och kompakta mått är kritiskt, samtidigt som man bibehåller mycket högpresterande servoegenskaper. Minsta drivsteget väger endast 18 gram!

Precistep FDM

Miniatyrstegmotorer

Miniatyriserade stegmotorer med brett varvtalsområde och exceptionella prestanda som lämpar sig även för tuffa miljöer. Serien, som sträcker sig från 6 mm till 22 mm diameter, kan kombineras med en rad modulära servoelement som encoders, glappfria växlar, integrerade ledarskruvar och mycket mer.

Linjärsteg med piezomotor

Piezokeramiska servomotorer

Denna motorteknologi skiljer sig väsentligt från traditionella elmotorer. Istället för att vara baserade på permanentmagneter och en kopparlindning, bygger dessa motorer på piezokeramiska material som omvandlar elektriska fält till mekanisk rörelse. Teknologin resulterar i en rad stora fördela gentemot traditionella motorer. De är till exempelt helt tysta, extremt högupplösta och kraftmässigt skalbara.

Faulhaber BX4

BX4

Högpresterande servomotor med hallsensorer och/eller encoder. Motorn har en 4-polig rotor som medger högre moment vid lägre varvtal, vilket i sin tur innebär lägre utväxling, kompaktare mått och högre verkningsgrad. Finns i fyra storlekar mellan 22 och 32 mm i diameter. Helt fri från magnetisk kuggning (cogging).

QuickShaft

QuickShaft

Denna motorserie tar linjära rörelser till helt nya nivåer. De miniatyriserade och högpresterande linjärmotorerna består av en solid stator med självbärande lindning och en mångpolig magnetstav. Högeffektiva magneter hjälper motorerna att uppnå utmärkt dynamisk prestanda och kraft.

Oscillator

Oscillatorer

Spänningsstyrda svängande kristaller styr sedan länge arbetstakten i olika typer av aktiv elektronik. I vissa applikationer påverkar prestandan hos oscillatorn den övergripande prestandan hos systemet.

Mikrofon

Mikrofoner

Dynamiska mikrofoner kännetecknas av att de är tålig och pålitliga. De används främst i PA-system och i kommunikationsanläggningar. Elektretmikrofoner däremot har låg vikt, klarar snabba förlopp och höga frekvenser mycket bra. De används i larm, aktiva hörlurar, i medicinska applikationer, headset och inom industrin.

Miniatyrhögtalare

Miniatyrhögtalare

Minihögtalare kan anpassas för signaler, musik eller tal och används i larm, aktiva hörlurar, i medicinska applikationer, headset och inspelningsutrustning.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *