Utfallande rymd

Rymdindustri

Vi har varit involverade i flera rymdrelaterade projekt, men självklart har många saker inom detta område aldrig gjorts förut. Vi älskar att lära oss nya saker och att lösa nya problem. Nedan har vi samlat några av våra produkter som vi anser är särkilt väl lämpade för rymdindustrin, bl.a. för att de tål extrema temperaturer eller är särskilt utvecklade för drift i vakuum. Vi har säkert missat någonting, eller så vet du någonting som vi inte har tänkt på. Se därför detta som inspiration, snarare än ett facit på vilka produkter vi har för din tillämpning.

Precistep FDM

Miniatyrstegmotorer

Miniatyriserade stegmotorer med brett varvtalsområde och exceptionella prestanda som lämpar sig även för tuffa miljöer. Serien, som sträcker sig från 6 mm till 22 mm diameter, kan kombineras med en rad modulära servoelement som encoders, glappfria växlar, integrerade ledarskruvar och mycket mer.

Galil DMC-30017

Galil DMC

DMC-serien är avancerade controllers för 1-8 servo- eller stegmotoraxlar som även kan kombineras med inbyggda drivsteg. Med ledande servoprestanda, kraftfulla mjukvaruverktyg och låg inlärningströskel är detta ett utmärkt val för centraliserade servossytem med höga krav på prestanda, avancerade funktioner och användarvänlighet.

Oscillator

OCXO-ugnsoscillatorer

En kristall kan värmas upp till 70° C för att svänga med mycket exakt frekvens. Processen sker i en ugnsoscillator-OCXO. Temperaturstabiliteten anges i ppb (parts per billion) i stället för ppm (parts per million). Det finns så kallade dubbelugnar, där en ugnsoscillator placeras inuti en annan, som levereras med ännu exaktare temperaturstabilitet. Inom trådlös kommunikation såsom basstationer, satellitmottagare och radiolänkar, används ofta OCXO:er som referensklockor.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *