Compotech Engineering

Engineering

Behöver du hjälp att konstruera ett kretskort för att hantera specifika sensordata? Kanske ett anpassat kablage mellan motor och motorstyrning? Eller behöver du hjälp med komplett produktutveckling, hela vägen från specifikationer och kravställning till serieproducerad produkt? Compotech Engineering hjälper dig att förverkliga dina visioner.

Kompletta elektromekaniska system och delsystem

Compotech utvecklar och tillverkar kompletta elektromekaniska system och delsystem. Vår idé är att hjälpa dig genom hela processen  från specifikationer och kravställning till en färdig, serieproducerad produkt och vidare med produktionsoptimering och logistik.

Produktutveckling

Produktutveckling

Produktutveckling

Tillverkning

Tillverkning

Tillverkning

Logistik

Logistik

Logistik

Så funkar det

Vi arbetar utifrån en etablerad modell för att snabbt, tryggt och effektivt ta din idé till serieproduktion. Du som kund blir tätt involverad i alla steg av produktutvecklingen.

projektflode

Våra arbetsområden

Vi arbetar med bland annat elektronik, mjukvara och mekanik för att förverkliga dina idéer. Med hjälp av våra produktspecialister inom drivsystem, HMI, sensorer och magnetism kan vi erbjuda unik spetskompetens inom flera områden.

3-kolumn-elektronik

Elektronik

Elektronik

3-kolumn-mjukvara

Mjukvara

Mjukvara

3-kolumn-mekanik

Mekanik

Mekanik

Snabba prototyper

snabb-prototyp-995

Redan i ett tidigt skede kan vi tillsammans undersöka olika mekaniska alternativ tack vare vår möjlighet att ta fram snabba prototyper, antingen i vår egen 3D-skrivare, eller med andra teknologier i de fall det krävs.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *