utfallande-prototyp-motor-400

Compotech på 3 minuter

Compotech säljer motorer, HMI-produkter, sensorer och magnetiska komponenter. Vi utvecklar dessutom kompletta elektroniska och elektromekaniska system och delsystem baserade på teknologier inom våra fyra expertisområden. Detta gör att vi kan erbjuda allt från en standardkomponent till en komplett produkt eller system med helhetsåtagande – och allt däremellan.

Compotech ingår i Addtech

En teknikkoncern med ca 2200 medarbetare, en årsomsättning om ca 6,5 miljarder SEK och försäljning till ett 30-tal länder. Addtech verkar inom valda nischer på marknaden för högteknologiska produkter och lösningar. Kunderna finns främst inom tillverkande industri och offentlig sektor.

Läs mer om Addtech

Kvalitet, miljö och socialt ansvar

Compotech är certifierat enligt både ISO9001 och ISO14001. Vi arbetar dessutom utifrån Addtechs Code of Conduct och vi har en egen kvalitetsorganisation i Kina för att säkerställa att våra underleverantörer uppfyller våra krav på kvalitet, miljö och socialt ansvar.

Förkärleken för utmaningar

Vi gillar utmaningar. Gärna så tuffa att andra redan gått bet. Här får personalens samlade expertis lysa igenom, tillsammans med en osviklig vilja att aldrig misslyckas. Det innebär att vi inte bara arbetar med komponenter och delsystem av olika slag – nej, vi bemästrar varenda aspekt av dem och kan därför gå in i projekt med ett stort mått kreativitet.

Utfallande rymd

Från rymdindustrin till framtidens energi

Den nordiska tillverkningsindustrin är bredare än någonsin – och vi är representerade inom nästan alla branscher. Bland våra projekt hittar du framtidens vågkraftverk, precisionsborrar till flygindustrin, utrustning som gör livet bättre för såväl bönder som deras boskap och komponenter så tåliga att de får följa med på rymdäventyr. Här på Compotech är ingen dag den andra lik, vilket också är god anledning till varför vi vet att du väljer rätt partner i oss!

Kontakta oss

Här är hela vårt gäng. Hör av dig till oss med dina utmaningar!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *