För verkliga visioner.

Mycket vi tar för givet idag var omöjligt igår. Människor kan inte flyga.
Men ändå flyger vi. Vilka omöjligheter som är självklarheter imorgon vet ingen, men vårt uppdrag är att göra vårt bästa för att förverkliga era visioner.

På Compotech förvandlas idéer till verklighet. Vi utvecklar allt från enkla till banbrytande lösningar inom bl a elektromekanik och magnetism. Med mer än 30 års erfarenhet är vi specialister på de små sakerna som gör den stora skillnaden. Som förverkligar visioner.

Vi sparar tid, ökar lönsamhet och tillför kunskap.

Om Compotech

-Etablerat 1990
-Kontor i Stockholm, Umeå, Shenzhen, och Shanghai
-Kvalitets- och sourcingorganisation på plats i Sverige & Kina
-Ca. 30 anställda
-Centrallager i Landvetter
-Ett Addtech-företag

CSR, Code of Conduct, kvalitets- och miljösystem

Vi är fokuserade på att producera kvalitet i allt vi gör, från produkter till kommunikation, vår kundservice och våra processer. Som en del i Addtech driver vi ett långsiktigt utvecklingsarbete med miljöfokus och Addtechs publika hållbarhetsredovisning ligger till grund för koncernens fortsatta utveckling inom CSR. Naturligtvis är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Produktutveckling

Behöver du hjälp att konstruera ett kretskort för att hantera specifika sensordata? Kanske ett anpassat kablage mellan motor och motorstyrning? Eller behöver du hjälp med komplett produktutveckling, hela vägen från specifikationer och kravställning till serieproducerad produkt? Compotech hjälper dig att förverkliga dina visioner.

Fordon

Fordonsindustrin är en av Sveriges viktigaste branscher. Den sysselsätter ett stort antal direkt i tillverkande företag samt ännu fler hos underleverantörer och utvecklingsbolag. De senare har ofta produktion eller uppdrag även för utländska fordonstillverkare. Utvecklingen går i dag mot alltmer avancerade system för drift, styrning och kontroll. Drivning av elfordon eller elektrifiering av tidigare mekaniska delsystem kräver komponenter som kan hantera höga effekter med små förluster. Dessutom behöver batteriövervakningen i moderna fordon komponenter som mäter små och stora strömmar med mycket hög noggrannhet. Vi arbetar bland annat med produkter som återfinns inom drivsystem, batteriladdning, eldriven fyrhjulsdrift och avstörning.

Elektrifiering

Sverige har vi en långvariga tradition av utvecklingsprojekt mellan våra universitet, högskolor och industrin – så även Compotech. Hög effektivitet, utrymmessnålt och säkerhet är vanliga frågor som dyker upp när det handlar om elektrifiering och som vi väldigt gärna handskas med. Nedan har vi samlat exempel på de produkter vi anser är särskilt väl lämpade för de områdena. Sammanställningen är inte fullständig, se därför detta som inspiration snarare än facit på vilka produkter vi har för din tillämpning.