Minimässa

Boka en minimässa

För att underlätta för dig att hålla koll på ny teknik och spännande komponenter inom våra affärsområden, har vi utvecklat konceptet minimässor. De går ut på att vi kommer till er och håller en mässa i miniformat under några timmar – helt kostnadsfritt. Testa du också, boka in en minimässa hos er!

minmässa_inspiration

Inspiration, nyheter & goda bullar.

Vi anpassar minimässan efter de produktområden som intresserar er och tar med ett urval komponenter och lösningar – självklart även fika!

minimässa_hitta

Vi kommer till er, titta förbi när ni har tid.

Allt vi behöver är en lämplig plats för att sätta upp minimässan, cirka 4×3 m. Vi är där 2–3 timmar och du och dina kollegor tittar förbi när ni har tid.

minmimässa_kostnadsfritt

Det kostar inget & vi fixar allt.

Vi ordnar med allt före, under och efter – det enda ni behöver göra är att anmäla intresse!

Resten ordnar vi:

Vi bjuder in dina kollegor

När vi väl är på plats sätter vi upp information på lämpliga platser, för att berätta om vad som pågår under dagen. (Men vi uppskattar självklart om du berättar i förväg om minimässan för dina kollegor, och förser dig gärna med digitalt informationsmaterial.)

 

Vi ställer upp allt

Ett ledigt konferensrum, en rymlig foajé eller liknande är perfekt för minimässan. Vi sätter upp vår lilla monter och dukar upp en massa intressanta nyheter och god fika.

 

Genomför mässan

Vi tar med oss komponenter och lösningar inom de områden ni är intresserade av. Syftet med minimässan är inte att kränga komponenter, utan att utbilda er i nya tekniker och spännande lösningar.

 

Packar ihop och städar

Självklart lämnar vi era lokaler i minst lika gott skick som när vi kom!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *