Kablage för samtliga standarder

För dig som är intresserad av kablage med certifierad standard finns ett bra urval hos oss. AS 9100C, SA 8000, Green Partner, Prefered supplier GE, MedAccred, OHSAS 18001:2007, ISO- 9001/14001/14064-1/13485/TS 16949 och ISO 26000 är exempel på vad vi erbjuder.

Kablage för krävande miljö

Vattentät problemlösning för robotmjölkning

Utmaning: Robotmjölkning är mjölkindustrins framtid, men kornas livsmiljö är ogästvänlig för finteknik.

Svenska DeLaval är världsledande inom utvecklingen av mjölkningsrobotar. Deras Voluntary Milking System (VMS) har satt själva standarden för automatiserad mjölkning och revolutionerat vardagen för mjölkbönderna och deras kor. Medan korna bestämmer själva när de vill bli mjölkade, slipper bönderna det som i årtusenden tagit mest tid i anspråk för dem: mjölkandet. Läs mer

Kontaktdon, RF, akustiska komponenter, sensorer eller PCB?

I över tjugofem år har vi utvecklat delsystem för olika typer av applikationer inom helt skilda tillämpningar som medicin- automotive och flygindustrin, förnybar energi, industri- och kommunikationslösningar.

Involvera oss redan under idéstadiet

Majoriteten av allt vi levererat under mer än 25 års tid är anpassat efter specifika tillämpningar. Med våra omfattande R&D-möjligheter i ryggen är vi gärna med redan på skisstadiet för att anpassa eller utveckla applikationen optimalt för din produkt. Läs mer om hur vi skapar värde.



Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *