Utmaningen från våra kunder: Enklare ljusstyrning

Digital ljusstyrning måste bli enklare att konfigurera och ta i drift, så löd utmaningen från våra kunder. Detta trots att den allra vanligaste återkopplingen ändå är att vår appstyrda Bluetooth 5.0 och ecosystemet är väl utformat och kraftfullt. Men faktum är att de många inställningslägena, som vi hade med från allra första början, kunde göra det både lättare och svårare med konfiguration och styrning. Och det var förstås helt tvärtemot vad vi önskade. Därför antog vi snabbt utmaningen: Att göra installationen och dagliga användning betydligt mindre komplicerad!

Ny layout

För att skapa bättre förutsättningar för slutanvändare och installatörer behövdes en större mjukvaruuppdatering i appen Koolmesh. Helt ny layout och möjlighet för både slutbrukare och installatör att anpassa appens svårighetsgrad blev vår lösning. De här förändringarna gör det möljigt att anpassa appen för installation och daglig användning både för dig som är lite mer rutinerad och för dig som skall använda Koolmesh för första gången.

För att komma igång behöver du som redan använder Koolmesh bara hämta den senaste uppdateringen. Om du är nybörjare så får du med alla funktioner direkt när du laddar ned appen från iOS eller Android.

Snabbinstallationsläge eller avancerad setup?

När du loggat in väljer du vilken inställningsnivå du vill använda. I de allra flesta fall är snabbinstallationsläget alldeles tillräckligt och därför rekommenderar vi att ha det som grund. Men om du vid något tillfälle skulle stå inför en betydligt mer avancerad installation, så är det enkelt att gå över till lite mer avancerade inställningar. I det läget hittar du funktioner som ligger dolda när snabbinställningar används.

Ljusstyrning inställningsläge i Koolmesh

Hitta och kontrollera

Ett exempel på hur det kan se ut är funktionen ägarskap. I det läget ser man vilka enheter som finns i nätverket, i vilka utrymmen de finns och av vilken sensor som de styrs.

Ljusstyrning överblick Koolmesh

Bredare spektrum för ljusstyrning

I de allra flesta fall så är snabbinställningsläget fullt tillräckligt. Men om behov ändå uppstår, kan du lätt gå över till avancerade inställningar för att slutföra installationen där. Den set-upen kommer förmodligen att behövas ytterst sällan. Men det är ett potent verktyg för de mest krävande utmaningar. Eftersom appens båda inställningslägen har samma layout – skillnaden ligger i tillgängliga funktioner – så kommer du troligtvis att vara rutinerad om avancerade funktioner behövs.

Hytronik Nordic

Uppdatera Koolmesh och kom igång med digital ljusstyrning

Undrar du hur vårt eco-system fungerar eller vill du få tips om hur ni skulle kunna integrera smart belysningsstyrning i er kommersiella belysning? Hör av dig direkt!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *