Ladda ned

  Fyll i dina uppgifter så kommer du till nedladdningssidan.

  Förnamn:*

  Efternamn:*

  Företag:*

  Din epost:*

  Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

  Stäng fönster
  FLCOS

  FLCOS, microdisplay för kroppsnära produkter

  Jämfört med övriga LCOS tekniker har microdisplay FLCOS enastående upplösning, kontrast och färgåtergivning. Hos FLCOS ligger extra fokus på effektförbrukning och snabb bildrespons med minimal fördröjning. Egenskaperna hos FLCOS teknologin innebär verkliga fördelar inom applikationsområden som sträcker sig från bildprojicering till kroppsnära produkter vidare till elektroniska sökare för kameror.

  Teknologin utvecklades redan under 70-talet och är välbeprövad eftersom den har använts i kommersiella produkter under mer än 25 år.

  Specifikation microdisplay

  Från Japanska Citizen Finedevice kommer FL1280-720p, denna FLCOS har 0.24” i 16:9 format har qHD 1280 x 720 pixlars upplösning med aktiv area om 5.28 x 2.97mm vilket ger en pixelpitch på 4.1µm. Displayen i CMOS 1.8V logik förbrukar endast 340mW och har ett seriellt alternativt MIPI interface.

  Vill du beställa prover? Skicka ett mail eller ring så hjälper vi dig direkt!

  DropStop_800

  Tollcos vattenlarm gör succé på marknaden, nu kommer nästa generation

  För ett och ett halvt år sedan berättade vi om DropStop 600, ett revolutionerande vattenlarm från svenska Tollco. Vattenskador är den vanligaste typen av skador i hemmet och för det svenska samhället är den årliga kostnaden runt 10 miljarder kronor. Det är alltså ingen överdrift att produkten tagits emot med öppna armar av såväl bostadsägare som försäkringsbolag, och här på Compotech är vi otroligt stolta över att ha spelat en stor roll under utvecklingsarbetet.

  Nu är nästa generation, DropStop 800, redo att rullas ut på marknaden och vi tog chansen att ställa några frågor till Clas Olsson, sälj- och marknadschef på Tollco. Läs mer

  smarta_hem

  Smarta hem och Internet of Things

  Våra hem är förstås ett viktigt område för Internet of Things, här finns stort utrymme för att vi även i Sverige ska öka vår användning av internet trots att vi redan är väldigt uppkopplade. Hos oss finns det fler mobiler än invånare, sedan är förstås våra datorer, spelkonsoler, skrivare osv också anslutna till internet i någon form. Om fyra år beräknas 50 miljarder enheter i världen vara uppkopplade och en stor del av dessa kommer förstås att finnas i våra egna hem. Läs mer

  Elektronik

  Seiko Instruments till Compotech

  Det japanska teknikföretaget Seiko Instruments (SII) är världsledande inom utveckling och tillverkning av CMOS IC halvledare, finmekanik och precisionskomponenter till bland annat klockindustrin, mobiltelefonapplikationer och fordonsindustrin. Att Seiko Instruments nu väljer Compotech Provider som officiell partner är en stor fjäder i hatten för oss.

  Läs mer

  

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *