Ladda ner

  Fyll i dina uppgifter för att ladda ner.

  Förnamn:*

  Efternamn:*

  Företag:*

  Din epost:*


  Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

  Stäng fönster
  Temperaturområdet

  Tunnfilms EL-display EL40S för det verkligt breda temperaturområdet

  Tunnfilms EL-displayer har i skrivande stund det bredaste temperaturområdet i driftläge som finns för närvarande och sträcker sig från -60 till 85°C. Compotechs partner Finska Beneq (Lumineq®) som är specialiserade på just den här typen av displayer, har nu tagit fram en segmentbaserad standard – EL40S som är avsedd att använda inom det mycket varma eller kalla temperaturområdet.

  EL40S är framforskad av Beneq för att användas i apparater som kräver ett tydligt interface mellan människa och maskin även under de tuffaste förhållandena. Passande applikationsområden finns överallt där man behöver en lättläst display. Betraktningsvinkeln gör att de passar väl som informationsdisplay för brännare inom olja- eller gasindustri, övervakning i styrsystem och kalibrering.

  Utomhus används EL40S på olje- och gasfält, i byggnadsanläggningar, inom gruvindustrin, processindustrin, på kontrollmätare och tryckmätare. För inomhusbruk används EL40S till ställverk, industriell utrustning och tung industri.

  Egenskaperna hos EL40S ger förhöjd säkerhet och tydlighet eftersom den kommer att vara fortsatt lättläst även när den utsätts för direkt solljus, vibrationer, chock, fukt, mycket kalla eller varma temperaturområden.

  Segmenterade tunnfilms EL-displayer har generellt mycket lång livslängd eftersom 85% av den ursprungliga ljusstyrkan kommer att vara bibehållen efter 10 år i kontinuerlig drift. Tekniken som har funnits i mer än 30 år gör att den är välbeprövad att använda olika produkter ute i fältbruk.

  Ladda ned här

  

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

  Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *