Everest S

Everest S – Världens minsta och snabbaste motorstyrning

Everest S är den allra senaste motorstyrningen i den populära Everest serien från Celera Motion. Faktum är att nykomlingen är världens minsta motorstyrning just nu. EtherCAT och CANopen versionerna levererar dessutom så pass låg latens att styrningen kvalificerar sig som den i särklass snabbaste som finns på marknaden idag.

Everest S är den senaste versionen inom serien Summit Servo Drives och är cirka 30% mindre än föregångarna med tunnare profil och en vikt om endast 18 gram. SPI-busskommunikationsgränssnitt är tillgängligt för optimerad fleraxlig EtherCAT/CANopen arkitektur. Everest S har också designats för att uppfylla industriella funktionssäkerhetsstandarder för att säkerställa kontinuerlig säker drift. Förutom att inkludera alla de bästa funktionerna från övriga varianter i Everest-serien, inkluderar den även Dual BiSS-C feedback support vilket är en högt eftertraktad funktion. Andra motorstyrningar i serien inkluderar underserierna Capitan och Denali.

Vi är exalterade över att introducera Everest S så att vi kan möta den ökade efterfrågan på mindre och snabbare motorstyrningar som frigör mer utrymme i applikationer och ytterligare förbättrar prestanda, säger Marc Vila, Director of Strategy & Business Development på Celera Motion och fortsätter:

Vårt mål är att ge produktdesignerns så mycket frihet och flexibilitet som möjligt, och det är precis det Everest S ger och mer därtill.

Kirurgiska robotar, exoskelett, Pan/Tilt-gimbaler, samarbetsrobotar, robotar med ben och självstyrande mobila applikationer

Designad med 3kW effekt och den låga vikten är faktorer som gör Everest S närmast idealisk för applikationer inom kirurgrobotik, exoskelett, Pan/Tilt-gimbaler, samarbetsrobotar, robotar med ben och självstyrande mobila applikationer eller praktiskt taget vilken applikation som helst.

Motorstyrningen erbjuder fördelar som:

  • Prestanda på rörelsekontroll, verkningsgrad och integrationsmöjligheter som är bäst i klassen.
  • Optimal hårdvaruarkitektur för höghastighetskommunikationsprotokoll med minimal fördröjning.
  • En ström-loop med en uppdateringsfrekvens på 50kHz och en hastighets-loop på 25kHz som säkerställer optimal motorprestanda.
  • 16-bitars differentiell strömsensor med 3 konfigurerbara områden ger förträfflig kontroll.
  • En ultrakompakt design med en extremt lågprofilerad och lättviktig design.
  • Flera integrationsalternativ och överlägsen effekthantering.
  • Senaste mjukvaran för rörelsekontroll med en användarvänlig konfigurationsguide och diagnostik.

Vill du veta mer om Everest-serien? Kontakta mig direkt!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *