Vi introducerar IncOder™ CORE – Kompakt, lätt och enkel att installera

IncOder™ CORE är en kompakt, absolut, induktiv pulsgivare med robust och pålitlig mätteknik som består av en lätt, staplad mönsterkortsstruktur för minskad totalvikt. Med en ergonomisk ihålig design, toleranser som inte kräver precision vid montering och utan behov för kalibrering, har IncOder™ CORE optimerats för integration i annan mekanik, samtidigt som produktionstid och kostnader minskas.

IncOder™ CORE använder en unik, beprövad induktiv teknik som levererar mycket pålitlig, repeterbar och temperaturstabil prestanda vid generösa monteringstoleranser. Varje sensor består av en passiv rotor och en aktiv stator som båda har ett stort genomgående hål samt praktiska M2-hål. Den kan konfigureras för en absolut digital signal på upp till 17 bitar och har stöd för en rad olika protokoll såsom BiSS-C, SSI, SPI och asynkron seriell (ASI) kommunikation. Vidare kan den levereras med axiella eller radiella anslutningsalternativ.
Pulsgivaren erbjuds initialt i en kompakt storlek på Ø44 mm. Möjligheter för anpassning finns, samtidigt som fler alternativ på storlekar kommer att erbjudas framöver.

Samtidigt som IncOder™ fortfarande är marknadsledande inom vinkelmätning i tuffa miljöer, är IncOder™ CORE i sin lättviktiga paketering utformad för att leverera den mätprestanda, enkelhet vid montering och formfaktor som ger eftertraktade fördelar främst inom följande segment:

Kirurgiska robotar
Medicinska robotar
Roterande ställdon
Pan-Tilt positionerare
Obemannade flygfordon (UAV:s)Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *