Integrerad motorstyrning med just de funktioner som behövs

Trenden bland motorstyrningar för utrymmessnåla tillämpningar går i en tydlig riktning: Stora, panelmonterade styrningar med allsköns eleganta funktioner, varav man kanske använder endast ett fåtal, är på nedgång, till fördel för kompakta moduler som du integrerar på ditt eget kort.

Här lägger du eventuellt till de extrafunktioner som tillämpningen kräver och kan fritt välja kontaktdon m.m. Med denna trend kommer förstås en del extrajobb. Istället för att köpa en färdig produkt som du ansluter och kör igång med, måste du konstruera ett kretskort, vilket visserligen blir kompakt och priseffektivt i slutändan, men som kräver en del ingenjörsjobb på vägen dit.

Vår målsättning är enkel; vi vill hjälpa dig att göra din produkt konkurrenskraftig och vi vill förenkla för dig att komma dit. För att underlätta för dig som konstruktör eller produktägare har vi därför tagit fram flera olika referensdesigner på interfacekort för våra mest kompakta motorstyrningar. Och vill du komma igång ännu snabbare så kan du inom kort köpa ett färdigt utvecklingskort från oss, med smidiga, jackbara kontaktdon, färdig strömhantering och filter på plats.

Behöver du utveckla ett interfacekort till våra mest kompakta motorstyrningar så hjälper vi dig hela vägen, antingen genom att tillhandahålla referensdesigner och goda råd och tips, eller att helt enkelt konstruera hela kortet åt dig. Valet är ditt.

Vill du veta mer om våra kompakta motorstyrningar eller diskutera möjligheten att utveckla ett kretskort efter dina specifika behov?Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *