Videoguide: Okomplicerad och tydlig motorstyrning

En motorstyrning från FAULHABER hjälper dig utan att krångla till det. Idag är det särskilt viktigt – allteftersom kraven på decentraliserad intelligens och kapacitet för att hantera komplexa realtidsapplikationer blir allt högre.

Nya scriptspråket BASIC gör det enkelt att driftsätta kompletta rörelsepaket med motor & styrning. Hur det går till att ladda ned och skriva i BASIC och att köra styrningen –  visar vi i vår senaste video. Som inte är mer än åtta minuter lång!

Whitepaper om hur programmerar i BASIC för automationsändamål

Men naturligtvis klarar både motorstyrning och motor betydligt mer än vad som visas i filmen. FAULHABER har skrivit ett white paper för dig som är intresserad av en mer omfattande instruktion om hur man programmerar i BASIC för automationsändamål, här finns en länk (pdf).

Motorstyrning med kraftfulla kommunikationsgränssnitt

Med potenta kommunikationssgränsnitt som EtherCAT, CANopen, USB, RS232 och okomplicerad installation plus programmering hos V3, blir det enklare att komma igång med stand-alone applikationer.

I en tidigare video gick vi igenom hur man hämtar och installerar mjukvaran Motion Manager, kopplar in motorstyrningen och konfigurerar sin motor. Här finns en länk till den guiden.

Vill du diskutera motorstyrningar med oss – tveka inte att höra av dig direkt!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *