Platta borstlösa DC-motorer med högre vridmoment

Allt fler applikationer kräver högre vridmoment i kortare förpackning. Det gäller områden som sträcker sig från robotteknik, proteser, laboratorieutrustning, medicinska instrument och pumpar till kabinutrustning för flygplan.

FAULHABER har höjt ribban när det gäller ytterrotor motorer med hög prestanda genom sin nya FAULHABER BXT familj av platta borstlösa DC-motorer

Tack vare ny innovativ lindningsteknologi och optimerad konstruktion kan vridmoment på upp till 134 mNm nås med motorlängden på endast 14, 16 respektive 21 mm och en diameter på 22, 32 respektive 42 mm. De kan leverera en kontinuerlig effekt på upp till 100W och utmärker sig i jämförande test med existerande liknande produkter på marknaden, speciellt med avseende på längd, volym och vikt vilket ger fördelar i applikationer med begränsat tillgängligt utrymme.

Motorerna finns som standard med digitala hallsensorer och kan kombineras med en variation av växellådor, pulsgivare, bromsar och drivelektronik från FAULHABERS breda sortiment. Motorerna kan special-anpassas både mekaniskt och elektriskt för att passa just din applikation.

Vill du veta mer? Hör gärna av dig direkt till mig!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *