Webinar: Rörelsekontroll för robotik

Den 19 januari klockan 17:30 är det dags för en utbildning i rörelsekontroll för robotapplikationer. Den här gången är det Ignacio Pedrosa hos Novanta som håller i utbildningen tillsammans med Steve Crowe från The Robot Report.

Ignacio Pedrosa är Applications Lead hos Novanta och har bland annat utvecklat hårdvarudesign hos Novanta de senaste 8 åren. Ignacio har bland annat expertis inom kraftelektronik, tillverkningsdesign, EMC och motorstyrningar. Steve Crowe är redaktör för The Robot Report and Collaborative Robotics Trends.

Under utbildningen blir det en djupdykning i Novantas miniatyriserade drivsteg och hur de bidrar till att uppnå kompakt design, hög effektivitet, effekttäthet och EMC i robotapplikationer. Ni kommer också att introduceras i open-source lösningar och verktyg som kan hjälpa er att korta ned utvecklingstiden inom robotik.

Capitan och Everest S är exempel på styrningar från Novanta Motion. De används med fördel för att få ut maximal prestanda och effekt ur de allra flesta typer av DC-motorer (inklusive bortslösa) och voice coils.

Webinaret är gratis men föranmälan krävs, anmäl dig direkt hos Novanta via den här länken.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *