Compotech, årets entreprenör

Compotech är årets entreprenör inom Addtech!

Vi är oerhört stolta och glada över utmärkelsen som Årets Entreprenör inom Addtech. I konkurrensen med 150 andra koncernbolag med liknande verksamheter, bärgade vi hem årets pris!

Addtechs motivering till att ge utmärkelsen till oss på Compotech handlar dels om etableringen av vår nya R&D-avdelning. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar med elektronik-, el- mekanik- och industridesign.

Satsningen på vårt eget varumärke Xynrgi samt Compotechs insatser för co-creation inom Addtech uppmärksammades också i motiveringen.

Vi på Compotech uppskattar och uppfattar Addtechs utmärkelse som ett tydligt kvitto på Compotechs starka innovationsförmåga och företagskultur. Nu fortsätter vi resan framåt med att hjälpa våra kunder med deras utmaningar. Idag är mer än 70% av allt vi levererar kundspecifika lösningar och med våra utvidgade resurser ser vi fram emot att kunna hjälpa våra kunder ännu mer.

Om det är så att du sitter på en klurig utmaning just nu så är du självklart välkommen att ringa till oss. Vi går igenom din kommersiella applikation, dina förutsättningar och dina begränsningar för att hitta rätt lösning för dig.

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *