Compotech rustar för fortsatt tillväxt och expansion med Jim Franzén som ny VD!

Efter fyra framgångsrika år på Compotech intar Jim Franzén positionen som VD hos företaget. Jim efterträder Michael Ullskog som numera är Affärsenhetschef för Addtech Components Sverige.

Offensivt affärsmannaskap

– Från styrelsen ser vi spännande utvecklingsmöjligheter med Jim vid rodret framöver. Jim har ansvarat för en framgångsrik etableringen av Hytronik Nordic på den nordiska marknaden. Vilket är ett tydligt exempel på tillväxtfokus och offensivt affärsmannaskap. Så vi tror att Jims ledarskap kommer att kunna skapa ännu större värde och nytta för våra kunder och samarbetspartners, berättar Michael Ullskog.

Med Jim får Compotech en affärsdriven VD med mer än 20-års erfarenhet från nationell och internationell försäljning och ledarskap från tidigare befattningar hos Azpect Photonics AB, R&K Tech AB och Gycom AB.

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Compotech med fokus på att stärka tillväxten. Vi har ett fantastiskt och engagerat team med hög kompetens, positiv företagskultur och god lönsamhet sedan lång tid. Företagskulturen betyder mycket för att göra bra affärer och hos oss finns den redan på plats, berättar Jim Franzén.

Ännu tydligare satsning på elektrifiering, medicinteknik, robotik och smart belysning med Jim Franzén

Jim arbetar på Compotech sedan 2017 och har sedan dess varit affärsområdeschef och senare Business Unit Manager för Smart Belysning och Magnetiska system.

– Hos oss på Compotech har vi redan ett av marknadens bredaste program för rörelselösningar, smart belysningsstyrning, magnetism, akustik och HMI. Med tydligare satsningsområden kommer ännu fler företag att kunna dra nytta av Compotechs kompetenser inom delsystem och komponenter för områden som robotik, medicinteknik, elektrifiering & smart belysningsstyrning, berättara Jim och fortsätter:

– Nu är tanken att vi ska bli ännu tydligare med vårt lösningserbjudande och vilka mervärden det tillför kunderna.

Jim Franzén tillträdde tjänsten den första februari.

Välkommen som vår nye VD Jim!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *