Kenneth Höglund

Säg hej till vår norrlandssäljare Kenneth Höglund!

Du har kanske redan varit i kontakt med vårt produktutvecklingsteam i Umeå? Teamet expanderar och om några veckor kommer vår nye försäljningsingenjör Kenneth Höglund att börja hos oss.

Under det senaste året har vi etablerat Compotechs produktutveckling på plats i Umeå. Nu är flera nya kollegor på väg hit och närmast i tiden att komma – redan i mitten av augusti – är Kenneth Höglund. Kenneth är utbildad i maskinteknik på KTH och har gedigen erfarenhet inom elektromekanik. Kenneth kommer framför allt att hjälpa våra kunder med drivlösningar som elmotorer och HMI-lösningar som displayer & omkopplare. Dessutom kommer Kenneth att vara en styrka för våra kunder när det gäller elektroniklösningar och magnetiska komponenter.

Välkommen till Compotech, Kenneth!

Vem är du Kenneth och vad har du arbetat med under de senaste åren?

– Det här mitt fjärde uppdrag inom Addtechkoncernen. Tidigare har jag bland annat arbetat med elmotorer hos Aratron AB och HMI hos Adigo. Att få hjälpa kunder inom norrländsk industri är det jag helst vill göra, berättar Kenneth och fortsätter:

– Jag kommer att utgå från Bergvik utanför Söderhamn när jag inte är på plats i Alvik eller Umeå. Under kundresor vintertid tar jag gärna med mig längdskidorna, för att kunna ta en tur när tid ges vid något bra skidspår. Södra Berget i Sundsvall och Skellefteå skidstadion är två av mina favoriter.

Förutom jobbet & familjen är friluftsliv som segling, skidåkningen & fiske andra intressen som drar. Kenneth är också ungdomstränare i isbandy.

Vill du få kontakt med Kenneth redan nu?

Kenneth börjar på Compotech den 15 augusti och kommer framför allt att hjälpa våra kunder i norrland. Är det så att du vill komma i kontakt med vår nye Compotechare redan nu? MailaAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *