Selçuk Subaşı blir Business Manager hos oss på Compotech

Med Selçuk Subaşı i Compotechs ledning stärker vi våra satsningar inom Elektrifiering, Akustik, HMI och Smart Belysning.

Hos oss på Compotech har Selçuk fram tills nu ansvarat för några av våra största kunder. Innan dess har Selçuk varit involverad i att möta behoven om en elektrifierad tillvaro med solceller, energilager och laddteknik för laddningsbara bilar genom produktledning & produktutveckling.

– Jag har alltid varit väldigt affärsdriven och har sedan jag kom till Compotech för drygt ett år sedan, imponerats av kompetensen som finns i företaget, den fina företagskulturen och den goda lönsamheten. Tillsammans med mina kollegor ser jag fram emot att stärka affärsmannaskapet ännu mer och vidareutveckla mina affärsområden Elektrifiering, Akustik, HMI och Smart Belysning. Hos oss på Compotech har vi väldigt mycket nytt & spännande på gång. Jag kan redan nu säga att vi kommer utveckla vårt lösningserbjudande och tillföra fler mervärden som kommer att bli till nytta hos våra kunder.

Selçuk tillträdde tjänsten som Business Manager hos Compotech den 17 oktober 2022.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *