Vi jobbar på som vanligt och träffar dig gärna digitalt eller per telefon!

Under dessa Coronaoroliga tider fortsätter vi att utveckla allt från enkla till banbrytande lösningar inom bl a elektromekanik, magnetism och smart belysning. Med oförminskad styrka arbetar vi på som vanligt med både nya och gamla projekt från våra hemmakontor.

Skall vi göra ett digitalt kundbesök hos dig?

Oavsett att du kanske befinner dig på ditt eget hemmakontor så kan det just nu finnas extra bra tillfällen att diskutera frågor med oss. Vi kanske inte skall komma på ett vanligt besök men varför inte ses digitalt! Förslagsvis via Teams, annars Skype, Slack eller annat system som du föredrar. Tveka inte utan hör av dig direkt och låt oss ta del av de utmaningar som du kan stå inför med er industriella applikation.

Kontakta oss om du har frågor eller vill boka in ett kundbesök, du hittar alla våra kontaktuppgifter här.

För dig som undrar hur våra leveranser ser ut, så är det ordinarie ledtider som gäller. Vi har inte påverkats av störningar i form av leveransproblem i någon större omfattning. Vi kan dock komma att behöva justera leveranstider och/eller delleverera lagda order om eventuell leveranspåverkan från fabrik skulle uppstå. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *