Är du vår nye Key Account Manager?

Vi söker dig – erfarne säljare eller KAM med entreprenörssinne som troligtvis inte alls har en tanke på att byta jobb. Men om du vill verka i en handlingskraftig mindre organisation – i ett team med placering i Stockholms innerstad – med korta beslutsvägar och samtidigt dra nytta av fördelarna det innebär att tillhöra ett framgångsrikt företag. Då kan vår nya tjänst som Key Account Manager vara något för dig!

Har du ett genuint intresse för teknik och brinner för att göra affärer och dessutom trivs med långa säljcykler – ja då vill vi gärna få kontakt med dig!

Som vår KAM skall du identifiera behov och driva projekt hos utvalda nyckelkunder inom svenska medelstora och större företag där teknik- och inköpsbeslut ofta tas av flera funktioner på flera nivåer inom organisationen. Du kommer att arbeta inom våra fyra produktområden; Motorer & styrningar, HMI, display & switch, Smart belysning samt Magnetiskt & akustik. Du kommer att samarbeta i team med vår utvecklingsavdelning, produktspecialister och alla andra kompetenser som du behöver för att leda kundprojekten till framgångsrika avslut.

Compotech är ett expansivt företag som under de senaste åren öppnat försäljningskontor i Haag, etablerat inköps- och kvalitetsorganisation på plats i Stockholm, Shenzhen och Shanghai. Vi har anställt ny vd, inrättat nya tjänster inom försäljning och även införlivat företagen Vactek, R&K Tech och Emcomp Scandinavia. Samtliga är förändringar som visat sig vara väldigt framgångsrika. Vi håller till i fräscha lokaler på Hälsingegatan i Stockholm och ingår OMX noterade i teknikkoncernen Addtech.

Under den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri Urval som hjälper oss att hitta varandra. Kontakta vår rekryteringskonsult Mats Wärnling på tel. 0709-856363 om du vill veta mer om tjänsten.

Via den här länken kan du ansöka direkt.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *