Efterlysning – säljare små elmotorer & motorstyrningar!

Vi söker dig – erfarne säljare som troligtvis inte alls har en tanke på att byta jobb. Men om du vill verka i en handlingskraftig mindre organisation – i ett team med placering i Stockholms innerstad – med korta beslutsvägar och samtidigt dra nytta av fördelarna det innebär att tillhöra ett framgångsrikt företag. Då kan tjänsten som säljare hos oss vara något för dig!

Du har ett genuint intresse för teknik och brinner för att göra affärer och trivs med långa säljcykler – och långsiktiga kundrelationer. Som säljare hos oss skall du identifiera behov hos nya och nuvarande kunder inom svenska medelstora och större industriföretag. Inköpsbesluten tas ofta inom flera olika funktioner vilket gör att dina kontaktpersoner kommer vara såväl tekniska chefer som utvecklare, produktägare, teknikkonsulter och inköpare. Du kommer att arbeta med Motorer & styrningar som är ett av våra fyra expertisområden. Cirka 70% av allt vi säljer är kundunikt vilket gör att du kommer vara med och utveckla applikationer i team med KAM, leverantörer och vår utvecklingsavdelning för framgångsrika avslut.

Compotech är ett expansivt företag som under de senaste åren öppnat försäljningskontor i Haag, etablerat inköps- och kvalitetsorganisation på plats i Stockholm, Shenzhen och Shanghai. Vi har anställt ny vd, inrättat nya tjänster inom försäljning och även införlivat företagen Vactek, R&K Tech och Emcomp Scandinavia – samtliga är förändringar som visat sig vara väldigt framgångsrika. Vi håller till i fräscha lokaler på Hälsingegatan i Stockholm och ingår OMX noterade i teknikkoncernen Addtech.

Under den här rekryteringen samarbetar vi med Mercuri Urval som hjälper oss att hitta varandra. Kontakta gärna vår rekryteringskonsult Mats Wärnling på tel. 0709-856363 om du vill veta mer om tjänsten.

Här finns en länk för dig som vill ansöka direkt.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *