Samlingsbild-produkter_lagupplast

Efterlysning – vi söker säljare!

Vi söker dig – erfarne säljare som troligtvis inte alls har en tanke på att byta jobb. Men om du vill verka i en handlingskraftig mindre organisation – med korta beslutsvägar och samtidigt dra nytta av fördelarna det innebär att tillhöra ett framgångsrikt företag. Då kan tjänsten som säljare hos oss vara något för dig!

Du har ett genuint intresse för teknik och brinner för att göra affärer. Som säljare hos oss skall du identifiera behov hos nya och nuvarande kunder inom svenska medelstora och större industriföretag. Vi har långa säljcykler och långsiktiga kundrelationer. Inköpsbesluten tas ofta inom flera olika funktioner vilket gör att dina kontaktpersoner kommer vara såväl tekniska chefer som utvecklare, produktägare, teknikkonsulter och inköpare. Cirka 70% av allt vi säljer är kundunikt och anpassat för kundens specifika applikation. Vi har en platt organisation och egen produktutveckling. Hos oss kommer du att ha täta samarbeten med kollegor och leverantörer för framgångsrika avslut.

Compotech är ett expansivt företag och ingår i Addtech som är noterat på OMX Stockholm Large Cap. Under de senaste åren har vi startat egen produktutveckling, öppnat försäljningskontor i Umeå och etablerat inköps- och kvalitetsorganisation på plats i Stockholm, Shenzhen och Shanghai.

Kontakta vår affärsområdeschef Selcuk Subasi på telefon 073-546 48 07 om du har frågor eller funderingar kring tjänsten. Vill du söka direkt? Skicka personligt brev och CV tillAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *