A tattoo artist working with an Ink Machines Dragonfly

Säljare för verkliga visioner (med eller utan tatueringar)

Att tatuera är ett konsthantverk som kräver högsta precision. Vår kund Ink machines hade en vision att flytta gränsen för vad som är möjligt. Vi hjälpte dem att realisera en helt ny generation tatueringsmaskiner som är trådlösa, närmast ljudlösa, och vibrationsfria. Så tatuerings-artisten kan koncentrera sig på konstverket, i stället för tekniken.

Om du vill vara vår nästa säljare som brinner för att sälja och utveckla affärer så ska du fortsätta läsa här.

Compotech expanderar och har en spännande utvecklingsplan. Nu behöver vi Sveriges vassaste tekniska säljare med starkt driv och förmåga att utmana. I gengäld erbjuder vi ett starkt varumärke, bra betalt, fina förmåner och en erkänt härlig arbetsmiljö. Som teknisk säljare kommer du utveckla affärer tillsammans med några av Sveriges vassaste produktexperter, vår egen utvecklingsavdelning och framför allt en stabil kundbas och utmaningar som kräver en riktig stjärna.

Tillsammans med våra kunder utvecklar vi elektromekaniska komponenter och delsystem som hela tiden flyttar gränsen för vad som är möjligt.

Compotechs kontor

Compotechs lokaler i Vasastan

Vi söker dig – erfarne säljare eller Key Account Manager med entreprenörssinne som troligtvis inte alls har en tanke på att byta jobb. Men om du vill verka i en handlingskraftig organisation – i ett team med placering i Stockholms innerstad – med korta beslutsvägar och samtidigt dra nytta av fördelarna det innebär att tillhöra ett framgångsrikt företag, då kan vår nya tjänst som Säljare vara något för dig. Har du ett genuint intresse för teknik och brinner för att göra affärer och dessutom trivs med långa säljcykler – ja då vill vi gärna få kontakt med dig!

Som vår KAM kommer du att identifiera behov och driva projekt hos utvalda nyckelkunder inom svenska medelstora och större företag där teknik- och inköpsbeslut ofta tas av flera funktioner på flera nivåer inom organisationen. Du kommer att arbeta inom våra fyra produktområden; Motorer & styrningar, HMI, display & switch, Smart belysning samt Magnetiskt & akustik. Du kommer att samarbeta i team med vår utvecklingsavdelning, produktspecialister och alla andra kompetenser som du behöver för att leda kundprojekten till framgångsrika avslut.

Compotech är ett expansivt företag. Vi håller till i fräscha lokaler på Hälsingegatan i Stockholm och ingår i OMX-noterade teknikkoncernen Addtech.

Så oavsett om du brinner för tatueringar eller ej, tveka inte att höra av dig, om du vill förverkliga visioner med våra kunder. Häng med på resan, det blir kul och utmanande!

PS. Vill du läsa mer om vår historia om tatueringsmaskinen kan du klicka här.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *