Säljare för verkliga visioner

Brinner du för försäljning och vill arbeta med tekniskt avancerade produkter? Vill du hjälpa våra fantastiska kunder inom tillverkande industri med deras utmaningar när det gäller drivelektronik? Drivs du av att skapa långsiktiga kundrelationer? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Vi expanderar vårt Umeåkontor och söker en säljare/applikationsingenjör.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för teknik och som brinner för att göra affärer. I rollen som säljare/applikationsingenjör skall du hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner när det gäller rörelsen hos deras produkt. Till din hjälp kommer du att ha de vassaste produkterna som finns på marknaden när det gäller små precisionsrörelser och ett team med professionella och engagerade kollegor.

Läs mer om rollen och gör din ansökan direkt hos OnePartnerGroup

På Compotech har vi en platt organisation där det är snabbt till beslut och ett sammansvetsat team där vi tillsammans arbetar mot att nå uppsatta mål. Entreprenörskap & affärsmässighet är ledord för oss liksom vår vilja att bidra till att göra lönsamma affärer oavsett om man är säljare, produktansvarig, marknadsförare eller arbetar med administrativa uppgifter. Högt i tak, delaktighet, enkelhet, utveckling, trygghet, smartness och kul på jobbet är ord som beskriver oss.

Vill du bli en av oss?

Vi kontaktar och intervjuar intressanta kandidater löpande. Om du är intresserad av att bli en av oss så bör du göra din ansökan direkt hos OnePartnerGroup som hjälper oss med denna rekrytering!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *