Sökes: Innesäljare!

Nu expanderar vi vårt team med en helt ny roll! Vi söker social och driven tjej eller kille som skall hjälpa oss att vårda det viktigaste som finns – relationen med våra fantastiska kunder. Du skall dessutom initiera nya kontakter och du kommer att vara viktig i rollen att identifiera helt nya projekt.

Är du självgående och har god teknisk insikt? Brinner du liksom vi dessutom för utmaningar så kan det här vara möjligheten som du väntat på.

Här hos oss på Compotech förvandlas idéer till verklighet – vi utvecklar både enklare och banbrytande lösningar inom elektromekanik. Vi förändras ständigt, under de senaste åren har vi exempelvis etablerat försäljningskontor i Haag och inköps & kvalitetsorganisation i Shenzhen och Shanghai. Tidigare har vi införlivat företagen Vactek, R&K Tech och Emcomp Scandinavia i vår verksamhet.

Under den här rekryteringen samarbetar vi med konsulten Bravura, läs mer om tjänsten och vilka kontaktuppgifter som gäller direkt på deras egen site, här finns en länk!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *