Teknisk projektsäljare för verkliga visioner!

Vi expanderar och har en spännande utvecklingsplan. Nu behöver vi Sveriges vassaste tekniska säljare med starkt driv och förmåga att utmana. I gengäld erbjuder vi ett starkt varumärke, fina förmåner och en erkänt härlig arbetsmiljö. Som teknisk projektsäljare kommer du i början att utveckla affärer tillsammans med några av Sveriges vassaste account managers och några av våra större kunder. På lite sikt tror vi att du växer inom projektledning och kan driva hela processen, från första kundkontakt till implementering och uppföljning av tekniska lösningar.

Vi utvecklar delsystem som flyttar gränsen för vad som är möjligt.

Compotech är ett expansivt företag och vi söker dig som vill verka i en handlingskraftig organisation med korta beslutsvägar och samtidigt dra nytta av fördelarna det innebär att tillhöra ett framgångsrikt företag. Då kan tjänsten som teknisk projektsäljare vara något för dig. Vi håller till i fräscha lokaler i Alvik utanför Stockholm City och ingår i OMX-noterade teknikkoncernen Addtech.

Om du har ett genuint intresse för teknik och brinner för att göra affärer och dessutom trivs med långa säljcykler – ja då vill vi gärna få kontakt med dig.

Som vår tekniska projektsäljare kommer du att identifiera behov och driva projekt hos utvalda nyckelkunder inom svenska medelstora och större företag där teknik- och inköpsbeslut ofta tas av flera funktioner på flera nivåer inom organisationen. Du kommer att samarbeta i team med key account managers och alla andra kompetenser som du behöver för att leda kundprojekten till framgångsrika avslut. Vi tror att du har utbildning inom elektroteknik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande. Dessutom är tidigare erfarenhet från produktutveckling, teknisk försäljning eller projektledning mycket meriterande.

Om du vill förverkliga visioner med våra kunder, tveka inte att höra av dig till vår rekryteringsbyrå, de svarar gärna på frågor och du når dem enklast via mail

Här kan du läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *