Vi expanderar i Benelux!

Compotech expanderar genom att öppna försäljningskontor i Benelux, kontoret är strategiskt placerat i Haag, Nederländerna.

Det globala företaget Johnson Electric, en världsledande utvecklare och tillverkare av små elmotorer, solenoider och mikrobrytare till bland annat automotive-, automation-, medicin- och hemelektronikindustrin, har utsett Compotech att agera som officiell partner i Holland, Belgien och Luxemburg.

– Vi har agerat som återförsäljare för Johnson Electric här i Sverige under mer än 30 år. Att Johnson Electric väljer att utöka samarbetet gör oss förstås otroligt stolta och glada. Vår verksamhet inom Benelux är också ett bra komplement till det redan befintliga utbudet från Johnson Electric eftersom vi förutom standardprodukter erbjuder skräddarsydda seriella lösningar, säger Compotechs vd Jan Eriksson.

Det utökade samarbete är en del av den expansiva utveckling som påbörjades för flera år sedan. Expansionen har skett både organiskt med etablering av inköps- försäljnings- och kvalitets organisation i Shenzhen och Shanghai i Kina och genom att systerföretagen Vactek, Emcomp Scandinavia och R&K Tech har fusionerats in i Compotech, fortsätter Jan.

I och med den senaste expansionen har vi förstärkt vår organisation med Hein van der Waals som försäljningschef för Compotech i Benelux. Hein, som tidigare var försäljningschef för Johnson Electric Benelux, berättar:

– Det som särskiljer Compotech från andra aktörer i branschen, är vår förmåga att lösa problem där andra går bet och det inte går att nöja sig med standardlösningar. Det här innebär att Johnsons Electrics kunder kan dra nytta av all den erfarenhet, flexibilitet och det lösningsorienterade tänkande som finns hos Compotech. Dessutom får kunderna inom Benelux tillgång till en del övriga varumärken i vår produktportfölj.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *