minmässa_inspiration

Innovationen som kan leda till guldmedalj på Nordbygg

Bland de tio nominerade produktnyheterna till Nordbyggs guldmedalj 2016, finns ett företag som kommer ta hem vinsten och uppmärksammas under mässan. En av de nominerade produkterna skrev vi ett kundcase om för en kort tid sedan – En frisk fläkt för alla ändamål. Klimatfabriken som står bakom Klimat K7, har snabbt etablerat sig som en uppstickare i branschen just eftersom att man inte gör som alla andra. Innovation, miljövänliga materialval och samarbeten med lokala underleverantörer är en del av företagets DNA.

Om du vill se samtliga finalisterna och kanske även vara med och påverka vilken smart produkt som ska vinna, så kan du läsa mer och rösta här. En expertjury, som består av representanter från tidningen Byggindustrin, Svensk Byggtjänst och Nordbygg, är också med och utser vinnaren. Vinnaren kommer uppmärksammas den 7 april på Nordbygg.

Vi är självklart otroligt glada för våra båda kunders skull och känner oss faktiskt lite stolta över vår egen inblandning i projekten också. För det är faktiskt så att vi är inblandade på ett eller två hörn i två av de nominerade produkterna! Så räkna med att vi kommer att skriva ytterligare ett kundcase inom kort, men än så länge är vi lite hemliga, så ha tålamod.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *