Klimatfabriken

Klimatfabriken stod för årets bästa produktnyhet på Nordbygg

Det går inte att missta sig på glädjen hos Ludvig Jonson – regionsäljare, Håkan Friberg – utvecklingschef, Mikael Borg – VD och Thomas Johnsson – marknadschef, när juryn under gårdagen tillkännager att Nordiska Klimatfabriken kammar hem guldmedalj för årets bästa produktnyhet!

Klimat K7

”Skenbart enkel men fylld med multifunktionell teknik. På ett försynt sätt är denna produkt en energisnål hjälpreda i klimatarbetet – Nordbyggs Guldmedalj 2016 tilldelas Klimat K7 från Klimatfabriken.” Så lyder juryns motivering till att årets vinnare får guldmedalj.

Liksom tidigare år har de tio finalisterna hämtats från ”Topplistan” som löpande publicerats i Byggindustrin av redaktionen. Redaktionen har valt ut finalisterna som man sedan kunnat rösta på via arrangörernas hemsidor. Så ”Folkets röst” har utgjort en del i underlaget för att kora vinnaren men den slutgiltiga makten har dock juryn haft.

Nordiska Klimatfabriken, med huvudkontor i Strängnäs, har snabbt etablerat sig som en uppstickare i branschen just eftersom att man inte gör som alla andra. Innovation, miljövänliga materialval och samarbeten med lokala underleverantörer är en del av företagets DNA. Med andra ord en perfekt kund till oss på Compotech.

På Compotech gläds vi med Klimatfabriken som är värdiga vinnare för sin innovation! Grattis!!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *