Lumotast 16 kompakta nödstopp och trycknappar

LUMOTAST 16 har ett byggdjup om endast 18mm för tryckknappar medan nödstoppen bygger 18,2mm. Nödstoppens temperaturspann sträcker sig från 25 °C upp till +70 °C och har IP65 (DIN EN 60529) / IP67. Dessa kan dessutom beställas med extra NO kontakt.

Flatstiftanslutning bidrar till okomplicerat montage och anslutning. Men om du vill så hjälper vi till med kablage och kundanpassningar.

LUMOTAST 16 är främst utvecklad för industriapplikationer men kompakt format och distinkt design gör att den lämpar den sig för andra typer av applikationer.

Kontakta mig när det gäller tryckknappar och nödstopp till din industriella applikation!

 

lumo16_neu_aus-835

Stoppa pressarna!

LUMOTAST 16 från RAFI är ett nytt och kompakt nödstopp med 16,2mm håldiameter och med ett byggdjup om endast 18,2mm. Nödstoppet är klassat enligt IP65 (DIN EN 60529) / IP67 och har ett temperaturspann som sträcker sig från 25 °C upp till +70 °C. Nödstoppet kan dessutom levereras med en ytterligare NO kontakt. Anslutning kan ske både snabbt och enkelt med flatstiftsanslutningar eller så hjälper vi till med kablage och kundanpassningar. Läs merAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *