Test av display i solljus

Test av display i solljus

Att det är det omgivande ljuset som sätter förutsättningarna för vilka displayer som fungerar i varje enskild applikation, tydliggörs i vår test av display i solljus.

Med utgångspunkt i standard TFT displayer levererar vi uppgraderade displaylösningar som fungerar i ljusstark miljö, exempelvis utomhus i solljus. Typiska applikationer där ljusstarka skärmar kan ge din produkt ett försprång är exempelvis för industrimaskiner och automater utomhus, marina monitorer, flygande och medicinska instrument samt säkerhetslösningar för banker och försvar.

Displayen som testats i solljus är en 7” transmissiv TFT med fria betraktningsvinklar som är uppgraderad till 2000cd/m2 med 800:1 i kontrast. Upplösningen håller HD-kvalitet, WXGA 1280×800 pixlar. Verkningsgraden på bakgrundsbelysningen är hög och displayen förbrukar 10 watt vid full luminans. Displayen går även att dimma ner från 2000cd/m2 till nära noll, vilket är nödvändigt för att inte bländas när omgivningsljuset är svagt.

Här på vår blogg kan du får mer kunskap om kontrastjustering och val av display genom att gå direkt till inlägget.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *