Strömställare med estetisk design

Flexab

Flexlab

Serien har extra platta linser och låg bygghöjd som skiljer den från tidigare serier. RAFIX 30 FS+ är det platta alternativet för användare med krav på hög tillförlitlighet och slim design.

Kostnadseffektiv montering

Med det låga monteringsdjupet om endast 15,8mm, kan strömställarna lätt integreras i systemlösningar tillsammans med övriga komponenter om man väljer kretskortsmontering.

Alternativ till kretskortsmontering ges med kontaktblocken quick connect. Kontaktblock med quick connect har en låstningsmekanismen som fäster och låser fast ställdonet på enkelt sätt utan att något verktyg behöver användas.

Tryckknapparna i serien tillverkas i många olika färger, linserna är designade för belysning med SMT eller LED.

Med Tryckknappen Flexab som ingår i serien, finns möjlighet till individuell märkning på knapparna eftersom de levereras med förskurna etikettark i. Etiketterna finns i A4 format och används i vanliga skrivare. När etiketterna är klara och utskrivna med önskade symboler, printar man enkelt ut dem och monterar in dem under linsen.

Vridströmställarna har genomskinligt vred som kan beställas med belysning.

Nyckelströmställarna har extremt kompakt design och är en del i det övergripande konceptet med RAFIX 30 FS+.

FS 30 + med USB genomföringen har ett tätningslock som skyddar kontakten och säkerställer ett visst skydd, upp till IP65.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *