Vattendålig touchpanel

En vattentålig touchpanel som kan revolutionera displaymarknaden

LUMINEQ har utvecklat en ny vattentålig touchpanel för krävande miljöer och extrema temperaturer. Hög synbarhet och säker touchfunktion gör panelen väl lämpad för tuffa förhållanden.

Att touchdisplayen kan integreras direkt i transparent härdat glas öppnar upp för vida användningsområden där interaktion är önskvärd. Touchfunktionen fungerar dessutom på både fram- och baksidan av glasytan.

Touchteknologin integreras i LUMINEQs illuminerande EL displayer, som är fullständigt genomskinliga eller med svartanodiserad bakgrund. Touchfunktion i glassubstraten utgör en komplett HMI lösning.

Synbarheten stäcker sig från de ljusaste förhållandena som råder under de soligaste dagarna till desto mer utsatta omständigheter som kan råda under skvalande hällregn eller snöstormar. Hög synbarhet och säker avkodningen gör panelerna användbara som digitala knappsatser och att de kan ersätta mekaniska tryckknappar.

Fordons- och transportsektorn

Användningsområdet stäcker sig från bil- och transportindustrin där de kan användas som digitala paneler för att öppna förardörren på en hyrbil. Ett annat exempel är panel för att öppna bagageluckan. På bussar och tåg kan de användas av passagerare för att öppna och stänga fönster och dörrar.

Integrerad vattentålig touchpanel i fönster

Andra områden kan vara portar och containerdörrar eller till aktiva fönster. I det fall panelerna används för aktiva fönster medför de att ljusgenomsläpp kan regleras direkt i fönstret på kontoret, i flygplanet eller i fordonets panoramatak.

Hör av dig så berättar vi mer!

Vill du veta mer om vattentålig touch? Utvecklar du en industriell produkt där du tror att den skulle göra jobbet? Hör av dig och berätta om hur era förutsättningar ser ut!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *