Integrerad styrelektronik i begränsat utrymme

Nu finns även den nya BXT-serien från FAULHABER med integrerad styrelektronik. Goda nyheter för dig som har begränsat med utrymme alltså. BXT är redan i sig en mycket kompakt motor med kort inbyggnadslängd och som ger stor effekt i ett litet format. Med den integrerade styrelektroniken adderas endast 6,2 mm till längden, vilket gör detta till en extremt utrymmessnål lösning.

Integrerad varvtalsstyrning för andningshjälp och annan medicinsk utrustning

Eftersom motorn i stort sett bibehåller sin kompakta längd, tillägget som styrelektroniken är nästan anmärkningsvärt kort, blir motortypen ännu mer attraktiv i utrymmessnåla applikationer. Att motorfamiljen dessutom har hög effekt och vridmoment gör den fördelaktig exempelvis i ventilatorer och andra typer av andningshjälp. I själva verket ger effekten och vridmomentet egenskaper som gör BXT till bäst i klassen när man ser på dess förhållande i effekt kontra volym.

Snabbt, smidigt och enkel programmering med mjukvaran Motion Manager

Rörelsepaket bestående av motor och varvtalsstyrning blir enkelt och bekvämt att driftsätta med mjukvaran Motion Manager. Anslutning sker normalt med en sexpolig flatkabel men andra typer av anslutningar finns som tillval.

Styrelektroniken kombineras med 2214 … BXT H, 3216 … BXT H och 4221 … BXT H.

Sammanfattningsvis utgör rörelsepaket med beteckningen BXT H SC (motor+styrelektronik) en mycket kvalificerad lösning när mycket exakta hastigheter och höga vridmoment krävs i begränsade utrymmen. Typiska applikationer är förutom de vi redan nämnt är pumpar, handhållna enheter såsom handhållna verktyg samt laboratorie- och industriautomation.

Sammanfattning:

  • Kompakt design genom fullständig integration
  • Högt vridmoment upp till 92 mNm, kontinuerlig utgång upp till 60W
  • Stabil och exakt mekanisk hastighetskontroll från 200 – 10 000 min-1
  • Axellängd om 32 och 42 mmAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *