Nya, tysta stegmotorer

Det senaste tillskottet i Lin Engineerings SmoothStep-serie är den nya Whisper Torque Z417-11. Den här motorn är perfekt för applikationer som kräver mjukaste möjliga rörelse med hög noggrannhet.

lin-z417Den nya, patenterade konstruktionen har ingen magnet på rotorn, utan använder istället en ringmagnet kring statorlindningarna, som är laminerad i statorpaketen. Att flytta magneterna förändrar inte det dynamiska momentet och den höga noggrannheten, men reducerar restmomentet drastiskt, eftersom magnetflödet når över statorlindningarna och går endast igenom ytterkanten av rotorn. Eftersom rotorn är gjord av ett ferromaterial blir omkretsen av den magnetiserad, vilket gör det möjligt för Z417-11 att rotera som en vanlig stegmotor.

lin-zh417Den unika konstruktionen gör att vi även kan erbjuda Whisper Torque i en version med hålaxel, ZH417-11. Den ger dig alla Whisper Torques fördelar, men med skillnaden att du kan få en hålaxel med innerdiameter på upp till 11 mm.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *