Ny 20 mm servomotor för medicinska tillämpningar

FAULHABER 2057...BHS

FAULHABER 2057…BHS

Faulhabers nya motor 2057…BHS är designad specifikt för den medicinska marknaden och för dentala handverktyg. Hög verkningsgrad och ”slotless design” ger en mjuk hastighetskontroll ända upp till 40 000rpm samtidigt som motorn är sval att hålla i

Motorn designad för att klara av tillfälliga överlaster och blir därför mycket dynamisk i sitt varvtal. Den mjuka och tysta gången, som är näst intill fri från vibrationer, minskar trötthetskänslan hos användaren något som är särskilt viktigt vid långa precisionskrävande inom medicin- och dentalarbeten.

2057…BHS är bestyckad med digitala hallsensorer som standard och analoga hallsensorer kan beställas som tillval. Med analoga hallsensorer kan man eliminera behovet av extra pulsgivare för varvtalskontroll i lägre hastigheter inom t.ex. dentalimplantat eller endoskopisk postionering. Genom att använda analoga hallsensorer för positionering blir kablering enklare att implementera i små handhållna instrument. Förspända kullager säkerställer att motorn klarar de radiella laster (22N) och axiella laster (75N) som kan förekomma i ett handverktyg.

Till 2057…BHS finns ett stort urval av precisionsväxlar, högupplösta magnetiska och optiska encoders samt kompletta drivsystem. Kontakta oss för mer information.
Komplett datablad, ritning och 3D-CAD hittar du här.

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *