FAULHABER BP4 motorfamilj

Nu tar tungviktaren plats i flugviktsklassen!

FAULHABER har utökat sin BP4-serie med ytterligare en borstlös DC-motor: 2264…BP4.  Förutom exceptionellt vridmoment i förhållande till storlek och vikt så erbjuds också integrerade sensorer och ett brett varvtalsområde.

Den 4-poliga servomotorn ger ett kontinuerligt moment på 59 mNm med sitt format på 22 mm diameter och 140g. Den innovativa rotorlindningen som utvecklats speciellt för BP4-serien minimerar förluster och möjliggör varvtal upp till 34 500 rpm.

Läs mer

Ny 20 mm servomotor för medicinska tillämpningar

FAULHABER 2057...BHS

FAULHABER 2057…BHS

Faulhabers nya motor 2057…BHS är designad specifikt för den medicinska marknaden och för dentala handverktyg. Hög verkningsgrad och ”slotless design” ger en mjuk hastighetskontroll ända upp till 40 000rpm samtidigt som motorn är sval att hålla i

Motorn designad för att klara av tillfälliga överlaster och blir därför mycket dynamisk i sitt varvtal. Den mjuka och tysta gången, som är näst intill fri från vibrationer, minskar trötthetskänslan hos användaren något som är särskilt viktigt vid långa precisionskrävande inom medicin- och dentalarbeten.

Läs merAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *