D00003781372-h.jpg.png

Tilted Diamond – pärlan bland signallampor

Med nya Tilted Diamond, som har utvecklats i samarbete med den berömde produktdesignern Luigi Colani, uppvisar RAFI en lysande innovation med stil.

Den rundade, organiska formen är ofta ett återkommande tema hos Luigi Colani och känns igen på Tilted Diamond. Kända exempel på Colanis formgivning är köket ”Satellit” från 1969, BMW´s 700 och design åt företag som Fiat, Lancia och Alfa Romeo. En hel del konstruktioner av Colani var så pass futuristiska att de inte kom i produktion.

Tilted Diamond är mer än det som syns på ytan med sina ljuseffekter. Formgivningen är inte bara till för syns skull utan gör signallampan extra synlig, hållbar och stöttålig för att uppfylla höga krav som finns inom industrin. Ljusbrytningen genererar optimalt med ljus vilket gör det möjligt att identifiera ljuset på långt avstånd och kunna vidta eventuella åtgärder snabbt.

Snabba fakta om Dilted Diamond

  • Diamantlinsen skapar speciella och spridda ljuseffekter
  • Långtidsverkande, ljusstarka lysdioder
  • Energieffektiv med låg strömförbrukning 0,45W
  • Exceptionellt stöttålig, inget behov av att byta ljuskällan
  • Enkel anslutning och lätt, endast 55g.
  • Lampan är naturligtvis i enlighet med RoHS och REACH.

Tilted Diamond är enkel att installera, lysdioderna är energieffektiva och behöver inte bytas ut: kort sagt finns det inget underhållsbehov.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *