Mattias Westerberg

Projektledning: Tänk efter, före!

Vi tar oss an små till stora projekt och driver dem med passion genom vår projektmodell. Modellen som vi har arbetat fram tillsammans med Addtech är avsedd att fungera som vägvisare mot ett framgångsrikt projektgenomförande.

Modellen syftar till att stödja projektorganisationen och göra andra personer involverade för att skapa  uppmärksamhet och fokus kring projektmålen, öka tydligheten kring vad som ska göras och hur det ska göras. Vårt arbetssätt syftar till att samla kompetenser från olika enheter inom/utanför organisationen och lägga en tydlig kommunikationsplan genom hela projektet.

Det kan låta som en självklarhet att planera och organisera en insats för att nå projektmålen, men min erfarenhet är att det är lätt att ”bara kör på” – och då missa många väsentligheter. Ett sådant arbetssätt påverkar inte bara projektet negativt, utan också motivation och tidshållning. Ett tydligt arbetssätt med en genomarbetad projektmodell och arbete efter devisen…

Förvänta dig det bästa, planera för det värsta och förbered dig för att bli överraskad!

… bidrar till att många fallgropar och hinder undviks.

Vi tror att ni har en vision som ni vill förverkliga. Compotech har kunskapen, viljan och styrkan att driva ert projekt i mål.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan förverkliga just er idé!

Mattias Westerberg, projektledareAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *