Mattias Westerberg

Projektledning: Tänk efter, före!

Vi tar oss an små till stora projekt och driver dem med passion genom vår projektmodell. Modellen som vi har arbetat fram tillsammans med Addtech är avsedd att fungera som vägvisare mot ett framgångsrikt projektgenomförande.

Läs mer

Michael-Ullskog

Vi välkomnar Michael Ullskog som vår nya vd

Efter 16 år som vd på Compotech har Jan Eriksson bestämt sig för att lämna över till Michael Ullskog, som rekryterats från samma position hos vårt systerbolag RECAB. Läs mer

Compotech 25 år

25 år med Compotech – en resa på 140 år

1874–1980

Alla företag har en historia – och Compotechs börjar drygt hundra år innan vårt bolag ens var påtänkt. Arvid Bergman och Fritz Beving föddes ett år isär under mitten av 1870-talet och blev drygt tjugo år senare studiekamrater på Teknische Hochschule i Karlsruhe. Därifrån gick båda vidare till det nybyggda elverket i Elbersfeld, nuvarande Wuppertal, innan det gemensamma äventyret tog dem vidare till nya utmaningar på den schweiziska firman Brown, Boveri & Cie, BBC, som numera är en del av världskoncernen ABB. 1906 beslöt sig herrarna för att pröva lyckan på egen hand i Sverige och man grundade företaget Bergman & Beving, då man såg ett stort behov av importerade tekniska produkter på den snabbt expanderande svenska marknaden.

Läs merAnmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *