Borstlösa DC-motorer med mycket hög effekt!

Borstlösa DC-motorer i BHx-familjen har egenskaper som gör dem väldigt lämpade för utrymmessnåla tillämpningar. Med hela 97.000 varv per minut, låg tröghetsgrad och kort responstid ger BHx mycket hög dynamik.

2-polig teknologi hos borstlösa DC-motorer

Med motorserien har FAULHABER utvecklat en familj med egenskaper som gör dem idealiska för både höghastighetsdrift och snabb positionering. Under intermittent drift fungerar de särskilt väl i kombination med integrerad encoder, som gör positioneringen extra gynnsam.

För att stödja olika typer av applikationsbehov har FAULHABER delat upp motorerna i två olika versioner:

BHT-versionen är dedikerad för höga vridmoment med stora impulsiva cykler medan BHS-serien kan driva variabel belastning med minimal hastighetsförändring under konstant hastighet.

Gemensamt för båda typerna är låga nivåer både när det gäller vibrationer och brus. Nivåerna bidrar starkt till att minska trötthet och stress för användare av applikationsmiljön. Den höga effektiviteten hos BHX minimerar även värmeproduktion och hjälper till att öka komforten under det att motorerna tillämpas i handhållna applikationer.

Storleksmässigt då, längden ligger på 60mm för BHT-versionen medan BHS varianter tillverkas i 60 respektive 45mm längd. Diametern för alla varianter ligger på 16mm.

Hör av dig direkt om du vill veta mer. Fortsätt annars gärna att läsa här på vår motorblogg!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *