Säg hej till vår nya innesäljare Johan!

Om du är ansvarig för att beställa säkerhetsutrustning som sensorer & ljusridåer eller kanske knappsatser och strömbrytare, då har du kanske redan varit i kontakt med vår nya kollega Johan Wahlén.

Utbildning inom Internationell materialteknik vid Luleås tekniska universitet och Account Manager på Företagsekonomiska Institutet, är spännande erfarenheter som Johan har med till oss. Försäljning av komponenter och halvledare till OEM industrin och extrajobb som kundmedarbetare & säljare inom fordonssektorn är andra värdefulla erfarenheter.

Välkommen till Compotech! Berätta om hur du hittade oss.

– Jag har hört mycket gott om moderkoncernen Addtech. Därför blev jag nyfiken när jag fick reda på att ni aktivt rekryterade innesäljare. På Compotech hjälper vi kunder att förverkliga idéer. Efter mina första två månader här, uppskattar jag atmosfären inom företaget, de korta beslutsvägarna som underlättar för oss anställda att testa idéer och de härliga kollegorna med den enorma kompetens ni besitter.

Vill du få kontakt med Johan?

Det är främst våra svenska kunder som kommer att bli kontaktade av Johan. Men även kontakter i Norge, Estland, Finland, Danmark och Nederländerna. Kontakta Johan direkt om du vill veta mer om säkerhetsutrustning som sensorer & ljusridåer eller HMI som knappsatser och strömbrytare!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *