okapslade motion controllers

Okapslade motion controllers ger stora möjligheter i litet format!

Det är först när motorer kombineras med helt kompatibla styrenheter som det blir ett pålitligt system. Det här är som FAULHABERs nya serie MC 3603 – okapslade motion controllers – kommer in i bilden. De lämpar sig mycket väl för DC-, BLDC- och linjära motorer. Ett kompakt format i olika utförandena gör serien idealisk att integrera i applikationer som medicin, laboratorieinstrument, automation, AGV och nischade industriapplikationer.

Vidare täcker utbudet ett brett område upp till 100W och kan matas med upp till 36V, 3A (peak 9A). Det finns också ett omfattande val för I/O och enkoder interface; USB, RS232, CANopen och EtherCAT.

Programvaruversionen M förenklar och tillgodogör bekväm systemsetup via driftsättnings- och konfigurationsprogrammet Motion Manager (version 6.9). Utöver nytt formspråk i okaplsat utförande och ny mjukvara, är serien baserad på kvalitativa och pålitliga komponenter. FAULHABER har exempelvis optimerat all hårdvara och dokumentationen kring produkten är designad för att ge användaren bästa möjliga stöd till exempel i certifieringsarbeten. Allt för att säkerställa bästa prestanda och tillgängligheten på marknaden.

Kompatibla styrenheter på kretskort

Förutom versionerna för EtherCAT och RS232/CANopen finns även MC 3001. Formatet hos denna motion controller är mindre än ett frimärke och den hanterar upp till 30W, 1A (peak 2A). Den finns i två utföranden, med eller utan pins.

Vill du integrera styrningen på ett eget kretskort? Då är MC 3001 styrningen för dig (läs mer).

En majoritet av alla produkter vi levererar är anpassade eller specifikt utvecklade efter en specifik tillämpning. Med våra omfattande R&D-möjligheter i ryggen är vi gärna med redan från idéstadiet för att kunna anpassa eller utveckla produkten att optimalt möta dina utmaningar.

Hör av dig direkt om du är nyfiken på hur de nya okapslade motorstyrningarna gör jobbet i din nästa applikation!Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *