Displayöversikt

Displayöversikt – nedladdningsbar broschyr!

Få snabb displayöversikt över hur vårt standardsortiment av TFT, OLED, LCD och EL displayer ser ut! Läs mer

Konstruktion Utmaning

Hur man förbereder en utmaning

 

Så här gick det till när vi konstruerade The Quadrocopter Challange inför Subcontractor förra året!

The Quadrocopter Challange bygger på egna lösningar med våra linjärmotorer, DC-motorer, en OLED display, 3D skrivare och programmering som styrde alla delar som ingick i The Quadrocopter Challange – från start till stopp, med ljud, rörelser, poängberäkning och ljus.

Versionen är förstås starkt nedkortad men ger ändå en fingervisning om vår passion för utmaningar och vårt tillvägagångssätt när vi äntligen för en gångs skull får vända på steken och utmana våra kunder!

NKEL och Bruske Expo hjälpte oss åter att få till en snygg monter och yta där vi kunde hålla utmaningen på riskfri plats.

Joe Pimenoff på Elektronik 2015

Lär dig mer om transparenta displayer

På branschmässan Elektronik 2015 i Göteborg berättade Joe Pimenoff från vår partner Lumineq om transparenta displayer. Om du inte kunde vara där och se det live, eller om du bara vill se det igen, kan du göra det här.

Compotechs monter på Elektronik 2015

Succé på Elektronik 2015

Tack alla ni som var med och gjorde vårt deltagande på EasyFairs Elektronik förra veckan till en succé! Vi är stolta att haft möjligheten att presentera både ny teknologi för batteriladdning från Seiko Instruments och transparenta displayer från Lumineq. Det sistnämnda berättade vi dessutom om på ett populärt seminarium på tisdagen. Tack till Joe Pimenoff fråm Lumineq!

Transparenta displayer från Lumineq

RoboDrive växelmotor

Vi hade även nöjet att få visa upp Elmos nya servodrivsteg Gold Twitter, samt nya växelmotorer från RoboDrive. De nya växelmotorerna är ett nytt koncept från RoboDrive som kombinerar den innovativa teknologin i de redan befintliga rotor/stator-paketen med ett komplett motorhus med både återkoppling och växel för att kunna erbjuda en växelmotor som är färdig att montera i din applikation.

 

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *