Ladda ned

Fyll i dina uppgifter så kommer du till nedladdningssidan.

Förnamn:*

Efternamn:*

Företag:*

Din epost:*

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Stäng fönster
subcontractor-2016-11-08

Tack till alla er som besökte oss på årets Subcontractor!

För oss startar nu det roligaste arbetet med hela eventet – uppföljning av alla våra nya kontakter, förfrågningar och projekt. Läs mer

Konstruktion Utmaning

Hur man förbereder en utmaning

 

Så här gick det till när vi konstruerade The Quadrocopter Challange inför Subcontractor förra året!

The Quadrocopter Challange bygger på egna lösningar med våra linjärmotorer, DC-motorer, en OLED display, 3D skrivare och programmering som styrde alla delar som ingick i The Quadrocopter Challange – från start till stopp, med ljud, rörelser, poängberäkning och ljus.

Versionen är förstås starkt nedkortad men ger ändå en fingervisning om vår passion för utmaningar och vårt tillvägagångssätt när vi äntligen för en gångs skull får vända på steken och utmana våra kunder!

NKEL och Bruske Expo hjälpte oss åter att få till en snygg monter och yta där vi kunde hålla utmaningen på riskfri plats.

Utfallande rymd

Tidigare forskare förklarar motorteknologi

Teknologin bakom RoboDrive är ursprungligen framforskad för att användas i rymden och har under flera år använts i en robot på utsidan av rymdstationen ISS. Under InnoDex förklarade Manfred Schedl hur motorteknologin fungerar som han är upphovsman till och forskade fram under sin tid på DLR. Vi var på plats och spelade in hela seminariet. Läs mer

subcontractor-2015

Välkommen till monter A08:39

I år firar nordens största branschevent 40 år och vi har förberett en extra minnesvärd utmaning, som väntar på dig i vår monter. Du som besökt oss förr vet att det här är allvarliga grejer. Om du däremot är förstagångsbesökare… Kom hit om du törs anta utmaningen.

Läs mer

robodrive

RoboDrive på InnoDex

RoboDrive lättviktsmotorer har en teknologi med unik konstruktion och design inom området borslösa motorer och är ett lyckat exempel på tekniköverföring från Tyska rymdstyrelsen DLR (das Forschungszentrum der Bundesrepublik Deutschland für Luft- und Raumfahrt). Manfred Schedl var tidigare forskare på DLR och ligger bakom den nya motorteknologin. Onsdagen 11/11 klockan 12:00 kommer Manfred att berätta om teknologin på Subcontractors scen InnoDex.

Läs mer

Compotechs monter på Elektronik 2015

Succé på Elektronik 2015

Tack alla ni som var med och gjorde vårt deltagande på EasyFairs Elektronik förra veckan till en succé! Vi är stolta att haft möjligheten att presentera både ny teknologi för batteriladdning från Seiko Instruments och transparenta displayer från Lumineq. Det sistnämnda berättade vi dessutom om på ett populärt seminarium på tisdagen. Tack till Joe Pimenoff fråm Lumineq!

Transparenta displayer från Lumineq

RoboDrive växelmotor

Vi hade även nöjet att få visa upp Elmos nya servodrivsteg Gold Twitter, samt nya växelmotorer från RoboDrive. De nya växelmotorerna är ett nytt koncept från RoboDrive som kombinerar den innovativa teknologin i de redan befintliga rotor/stator-paketen med ett komplett motorhus med både återkoppling och växel för att kunna erbjuda en växelmotor som är färdig att montera i din applikation.

 

 

Labyrint

Tack för årets Elmia Subcontractor

Tack till alla er som besökte oss på Elmia Subcontractor i år! För oss börjar nu det roligaste med hela mässan – att ta tag i alla nya projekt, utmaningar och förfrågningar som ni kom med till oss och som vi nu börjar arbeta med.

Årets besökarsiffra var 14 705 besökare totalt under de fyra mässdagarna. Dessutom besökte många av dessa vår monter och många testade vår svåraste utmaning hittills, att försöka klara vårt elektroniska labyrintspel som baserades på linjärmotorerna i QuickShaft-serien. Kanske var just du en av de snabbaste att klara labyrinten?

 Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Jag godkänner att denna webbplats lagrar och bearbetar mina uppgifter enligt vår integritetspolicy. *